Vi leverer en god kvalitet

Og vi leverer til tiden!

Som underleverandør ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder at få de bestilte elementer og produkter til tiden samt at kvaliteten er i orden. Tid er penge, og en manglende del til det færdige produkt kan i sidste ende koste dyrt. Derfor har vi som mål at levere til den aftalte tid og at sikre at kvaliteten på de produkter vi leverer er i orden.

Vi kan levere med fragtmand, men vi leverer også gerne varer personligt til vores kunder. Det gør vi både for at bevare den tætte kontakt og dialog med dig som kunde, men også for at spare tid, hvis der er behov for det

Donny Meier er både indehaver, maskinarbejder og chauffør – så det er ofte ham der leverer ofte produkterne til kunder i Varde, Esbjerg og Billund, og han kører også gerne til dig.

Vi drejer og fræser i jern, metal og plast

Hos DM Spåntagning i Varde kan vi hjælpe dig med de fleste opgaver inden for CNC-arbejde, hvor vi udfører drejning og fræsninger i jern, metal og plast.
Vi gør det professionelt og i en høj kvalitet.

Vi er både fleksible og omstillingsparate når vi skal løse opgaverne, hvilket gør vi at helt sikkert finder en løsning, der passer dig og dig behov.
I princippet er ingen opgave for lille – og er opgaven rigtig stor, så har vi en række gode samarbejdspartnere, som vi kan trække på.

For dig betyder det, at din opgave bliver løst som du ønsker det og at du få leveret til den aftalte tid.

Opgaver i jern

Vi drejer, vi fræser og laver kvalitets CNC-arbejder i jern. Aksler, lejer, tandhjul og stænger eller hvad du skal bruge. Vi laver kvalitetsarbejde og tager gerne imod udfordringer.

Opgaver i metal

Hos DM Spåntagning kan vi fræse og dreje i alle former for metaller. Messing, kobber, kromnikkel, rustfrit stål, stål, titanium og meget mere. Fra en hane i kobber til en dims til en maskine.

Opgaver i plast

Vi kan fræse og dreje i stort set alle typer plast og producerer i dag alt fra dele til malkemaskiner og en lille ring rundt om et hul til maskindele og prototyper på forskellige produkter.

Ring til Donny Meier på tlf. + 45 75 22 02 00 og få et tilbud