DM Spåntagning drejer og fræser dele til alt fra rullebånd til dimser

Qubiqa producerer og sælger tilpassede produkter til optimering af den interne logistik i isoleringsfabrikker, lagerenheder og industriproduktioner. De enkelte moduler og processer kan tilpasses specifikke behov, krav og ønsker.

DM Spåntagning leverer dreje og fræse dele i jernmetal og plast til rullebånd, maskindele og andre dimser til de færdige produkter.

Læs mere om Qubiqa

DM Spåntagning kan også lave værktøjer til bukning af rør

Pipetek A/S er specialist i bukning af både tyndvæggede og sværvæggede rør i både store og små radier. Firmaet er i dag en af de førende leverandører på markedet af bukkede rør.

Til produktionen af bukkede rør bruges et stort udvalg af værktøjer, som skal passe til de mange forskellige dimensioner af rør, både runde og firkantede.

DM Spåntagning ApS benyttes ofte som underleverandør, når Pipetek A/S skal have produceret specialværktøjer.

Læs mere om Pipetek
BOUMATIC

Boumatic får leveret dele til malkemaskiner fra DM Spåntagning

Boumatic er en af verdens førende producenter af staldmekanisering, med afdelinger over hele verden. Blandt andet i danske Skjern, hvor hovedparten af produktionen til Europa finder sted.Kerneopgaverne ligger indenfor malketeknik, og dækker såvel traditionelle malkestalde, karruseller og malkerobotter – men også automatisk udmugning er en central del af forretningsområdet. DM Spåntagning bruges som underleverandør af flere forskellige dele til malkemaskinerne. Dele der fræses og drejes i både plast og metal.

Læs mere om Boumatic

Hvilke CNC opgaver skal vi løse for dig?