Kort om DM Spåntagning ApS

Virksomheden blev startet af Donny Meier i 2009 og har siden klaret større og mindre opgaver for forskellige virksomheder, primært i Varde- og Esbjerg Kommuner, men også for virksomheder i resten af Danmark. DM Spåntagning ApS udfører opgaver inden for CNC-bearbejdning – i både fræsning og drejning.

Ejerforhold

Bag DM Spåntagning ApS står Donny Meier. Donny Meier har en baggrund som maskinarbejder/industritekniker, hvor han efter tekniskskole blev udlært hos Vestas.

Donny har også stor erfaring med manuelle maskiner fra sin tid som maskinarbejder hos Pipetek. Fra 2007 til 2009 samarbejdede han med LPM i Ølgod i opstarten af Meiers Maskinværksted, som var forløberen til DM Spåntagning ApS.

I tæt samarbejde med to ansatte tager Donny sig af alle opgaver og sørger for de bliver udført korrekt, til tiden og ordentligt.

Skulle der være behov for ændringer i produktet undervejs, er det muligt at gennemføre hurtigt da Donny selv er med i produktionen. Fra opstart på opgaven, til levering af de færdige produkter.

Har du et projekt for os?

Kontakt os med det samme.

Bank

Frøs Herreds Sparekasse
Rødding Torvet 11
6630 Rødding

Revisor

Din Revisor APS
Engdraget 20
6800 Varde

Oplysninger om persondata til kunder

Her kan du læse mere om retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos DM Spåntagning ApS, CVR-nr.30599624.

Oplysninger-om-persondata-til-kunder